Het kerstkado van 2012 is een coach

Beleveniskado’s winnen de laatste tijd aan populariteit. Een portie persoonlijke groei onder de kerstboom is in dit genre wel een hele originele variant. Dus geef jezelf of een ander deze kerst een coach kado. Tijdens de ‘Kom naar de coach-dag’ op 19 januari 2013, kun je je in heel Nederland voor een symbolisch bedrag laten coachen door een professionele coach. Beroepscoaches die zijn aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van beroepscoaches) trakteren op honderden coachsessies vanwege het 10-jarig bestaan van hun beroepsorganisatie NOBCO. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar een goed doel: Edukans. Je kunt je aanmelden voor een coachsessie bij jou in de buurt via www.komnaardecoachdag.nl. Of trakteer via deze website een ander op een coach kado!

Inspirerend

Of je nu zit met loopbaanvragen, minder last wilt hebben van stress, je talenten wilt ontwikkelen of je zelfvertrouwen wilt versterken, er is altijd wel een inspirerende NOBCO beroepscoach in de buurt die jou ondersteunt om in te zien wat je zelf nog niet zag. “Dit evenement biedt je de kans om laagdrempelig eens zelf te ervaren wat coaching kan betekenen voor jouw persoonlijke of professionele groei”, aldus Rob Huizing, voorzitter van het NOBCO bestuur.

Boot, villa of paardenstal

Van Groningen tot Maastricht, op een boot, in een oude villa of in een paardenstal. Op wel 38 gevarieerde locaties in heel Nederland, beschikbaar gesteld door Het Coachhuis en andere partners, staat een breed scala aan type coaches klaar. Gaat je voorkeur uit naar een personal coach, business coach of life coach, of toch liever een loopbaancoach, e-coach of paardencoach? Op de ‘Kom naar de coach-dag’ kun je in heel Nederland terecht met jouw vragen.

NOBCO Beroepscoaches

Iedereen mag zich coach noemen, het is een onbeschermde titel. Als je kiest voor een NOBCO beroepscoach, dan weet je dat je kiest voor een vakspecialist, die zich heeft gecommitteerd aan de NOBCO Ethische Gedragscode en investeert in de verdere professionalisering van het coachvak. In Nederland zijn ruim 2000 beroepscoaches bij de NOBCO aangesloten. Zij zijn te vinden via www.nobco.nl.

Ontwikkeling hier is ontwikkeling daar

De volledige opbrengst van de ‘Kom naar de Coach-dag’ gaat naar een goed doel, namelijk Edukans. Edukans gelooft in scholing als de meest duurzame vorm van ontwikkeling. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden, meer boeken en meer leraren in ontwikkelingslanden. Nick & Simon zijn de ambassadeurs van Edukans: “Onderwijs is de basis van je leven. Ieder kind móet naar school. Daarom zetten wij ons in voor Edukans.”

Door je in te schrijven voor een coachsessie draag je dus niet alleen bij aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van kinderen wereldwijd. Aanmelden kan vanaf half december via www.komnaardecoachdag.nl

 


« Terug naar overzicht