Warning: Illegal string offset 'id' in /home/httpd/vhosts/ageno.nl/httpdocs/inc/head.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/httpd/vhosts/ageno.nl/httpdocs/inc/head.php on line 90
Diensten | Trainingen en workshops | AGenO
Trainingen en Workshops

Een training
bestaat uit minstens twee dagdelen waarin een thema behandeld wordt. Daarbij wordt vanuit de (wetenschappelijke) theoretische kant een koppeling gemaakt naar de praktijk en wordt veel tijd besteed aan het actief bezig zijn met het oefenen om nieuwe vaardigheden zo goed mogelijk in de praktijk toe te kunnen passen.

Een workshop bestaat uit één dagdeel en gaat minder diep op het thema in, maar is meer gericht op interactie en persoonlijke betrokkenheid van de deelnemers. Geschikt als opfrisser of wanneer een team op een educatieve manier een stukje teambuilding wil inbouwen. Ook kan een workshop ingezet worden om een probleem aan te pakken, gezamenlijk te zoeken naar oplossingen en te komen tot besluitvorming ten behoeve van de organisatie.

Trainingen Workshops
Altijd op maat
Omdat elk team uniek is binnen een unieke organisatie, wordt ook elke training of workshop op maat gemaakt. Op basis van gesprek waarin achtergrondinformatie en problematiek besproken wordt, maak ik een voorstel. Meestal wordt (een deel van) het team van te voren al betrokken bij een training door middel van een kort interview met de trainer. Op die manier sluit de training zo goed mogelijk aan bij de behoefte en wensen van zowel het team als de opdrachtgever.

Meer informatie?
Wilt u weten wat ik kan betekenen voor uw team of afdeling? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij ik u informeer over de mogelijkheden, kosten en te verwachten resultaten.
  AGenO

De kleine stappen die je zet, zijn belangrijker dan de grote die je van plan bent