Warning: Illegal string offset 'id' in /home/httpd/vhosts/ageno.nl/httpdocs/inc/head.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/httpd/vhosts/ageno.nl/httpdocs/inc/head.php on line 90
Diensten | Interventies op teamniveau | AGenO

Interventies op teamniveau

Teams zijn een soort ‘eilanden’ binnen de organisatie, bestaande uit individuele personen met elk een unieke achtergrond, soms met dezelfde functie, soms met juist allemaal verschillende functies.
De samenstelling van een team kan ook divers zijn in leeftijd, geslacht, opleiding, levensbeschouwing. Problemen op teamniveau gaan vaak over communicatie, samenwerken, taakverdeling, verantwoordelijkheid, taakeisen en de manier waarop een doel bereikt moet worden, maar ook persoonlijke verschillen en belangen kunnen een rol spelen.

Trainingen en workshops
AGenO biedt trainingen en workshops voor teams, leidinggevenden en management die aansluiten bij de specifieke knelpunten waar het team of de afdeling tegen aan loopt. Voorafgaand aan een training of workshop worden de problemen uitgebreid doorgenomen met degene die de training of workshop aanvraagt en meestal wordt vooraf een vragenlijst aan de deelnemers gestuurd, waarbij de antwoorden worden gebruikt als input voor de training of workshop om de onderdelen / thema’s die aan bod komen nog beter te laten aansluiten bij de vraag en behoefte van het team. Vaak worden actuele cases gebruikt in de oefensituaties.

Teamcoaching
Teamcoaching is bedoeld voor teams die meer inzicht willen in de kwaliteiten en vaardigheden van de individuele teamleden en op welke manier de verschillende kwaliteiten het best tot zijn recht kunnen komen in teamverband. Doelen zijn het verbeteren van de communicatie, samenwerking en een gezamenlijke groei in de ontwikkeling van het team. De waarden, ambities en doelstellingen van het team staan centraal, de coach ondersteunt, confronteert, stelt kritische vragen en evalueert.

Meer informatie?
Wilt u weten wat AGenO kan betekenen voor uw team of organisatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we u informeren over de mogelijkheden, kosten en te verwachten resultaten.
  AGenO

Wie kennis te duur vindt, heeft geen flauw benul van de kosten van onwetendheid.