Warning: Illegal string offset 'id' in /home/httpd/vhosts/ageno.nl/httpdocs/inc/head.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/httpd/vhosts/ageno.nl/httpdocs/inc/head.php on line 90
Diensten | Interventies op individueel niveau | AGenO
AGenO

Het zijn niet de problemen die stress veroorzaken, maar de belemmeringen om ze op te lossen. 
 

 

Interventies op individueel niveau

Individuele begeleiding kan door zowel de werknemer zelf als door de werkgever voor een werknemer aangevraagd worden.

Psychologische begeleiding bij een (dreigende) burnout
Vermoeidheid, concentratieproblemen, slecht slapen, prikkelbaar, steeds meer afstand tot het werk krijgen en dit duurt al minstens een half jaar? Allemaal signalen die zouden kunnen wijzen in de richting van een burnout. Bij het vermoeden van een burnout neemt AGenO een aantal testen bij je af om een (dreigende) burnout vast te stellen en daarmee een adequate behandeling te kunnen starten. 

Behandeling bij medisch onverklaarde pijn
Bij ongeveer 20% van de mensen die met pijnklachten bij de huisarts aankloppen, kan de pijn niet verklaard worden door een lichamelijke afwijking of letsel. Maar de pijn blijft en na 3-6 maanden noemen we deze onverklaarde pijn chronisch. De boodschap: 'je zult er mee moeten leren leven' komt hard aan. Gelukkig zijn de resultaten van het leren omgaan met (chronische) onverklaarde pijn steeds beter. 

Coaching
Mensen kunnen om zeer uiteenlopende redenen kiezen voor een coachingstraject. Coaching van AGenO is gericht op het vrijmaken van je drijfveren en bevorderen van je zelfvertrouwen om nieuwe perspectieven en inzichten te onderzoeken. Daarbij vormen je eigen waarden en ambities het uitgangspunt; tijdens het coachingstraject ga je actief aan de slag met je kwaliteiten, leer je belemmeringen te beïnvloeden en door het ontwikkelen van effectief gedrag de gewenste resultaten te realiseren.
Lees ook: De A&O psycholoog als coach